SIVUN KIELIVALINTA: In English   In Finnish/Suomeksi

 

 

 

 

 

 

Link to Home Page

 

 

 

Huolehtiva henkilökuntamme, joista monet ovat olleet palveluksessamme vuosikymmeniä, kuvailevat Kyläämme toiseksi kodikseen.

 

 

1800 South Drive
Lake Worth, Florida 33461

Tel. (561) 588 4333
Info@FARH.org

 

 

 

 

 

 

 

 

facebooklogo2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Map to Finnis-American Village - Click here

 

 

 

 


Mahdollisuus stipendiin
Klikkaa esitteeseen tästä
Klikkaa hakemukseen tästä
 

 

 

 

 

RestHomeScholarship

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa Finnish-American Village-kyläämme, mistä löytyvät Finnish American Rest Home, jota kutsumme nimellä “Lepokoti” (palvelutalo), ja American-Finnish Nursing Home, jota kutsumme nimellä “Hoitokoti” (vanhainkoti).

”Täällä tunnet olosi kotoiseksi”  kuvastaa tunnelmaa, jonka aistit heti sisään astuessasi. Asukkaat ovat valmiina toivottamaan jokaisen vierailijan tervetulleeksi yhteisessä tapaamispaikassa, aulassa.

Kylämme sisältää paljon muutakin kuin kokoelman rakennuksia ja erinäisiä aktiviteetteihin ja hoitotyöhön liittyviä palveluita. Palvelutalomme ja vanhainkotimme tarjoavat 24-tuntisen ammattitaitoisen ja lämminhenkisen huolenpidon. Aktiiviteetit suunnitellaan asukkaiden toivomusten mukaan. Erityistoiveita kunnioitetaan myös ruokailun suhteen ja ruoka on aina kotiruokaa. Sauna on lämpimänä useana päivänä viikossa. Järjestämme käynnit myös kauppaan, kirkolle ja paikallisiin tapahtumiin.

Ainutlaatuisuuttamme lisää lähes 50 vuoden kokemus ja osaamisen taito, joka perustuu eurooppalaisten juuriemme traditioon pitkäaikaishoidossa.

Meillä on ilo kutsua tätä kylää kodiksemme!

Voitte tutustua palveluihimme tarkemmin nettisivuillamme, mutta toivotamme teidät myös lämpimästi tervetulleeksi tapaamaan meitä henkilökohtaisesti Kylässämme.

Tule viihtymään Kyläämme!

Tervetuloa Kyläämme!

Finnish-American Village

Lake Worth, Florida